Trikomzap maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Veel gestelde vragen over de Diamond Shield Zapper

Hier vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

wat is een Zapper?

- waar moet ik op letten bij het kopen van een Zapper?
Wanneer je besluit een Zapper te kopen is het voor een optimaal resultaat belangrijk deze over de volgende functies beschikt:
  - een groot frequentiebereik! Onze Zappers kunnen frequenties aan van 0,5Hz tot 2 MHz.
  - zeer nauwkeurige en stabiele frequentie generator
  - mogelijkheid om te werken met constante spanning OF constante stroomsterkte
  - mogelijkheid om te werken met zeer lage stroomsterktes (microstroom) OF zeer lage spanning vanaf 0,1 Volt
  - impuls-ontlading toepassing door aarding
  - wobbelfunctie, waardoor tussen twee ingestelde frequenties alle tussenliggende frequenties ook behandeld worden
  - modulatie van de gekozen frequenties, waarbij de frequenties wordt verveelvoudigd 

- wat is het verschil tussen constante spanning of constante stroomsterkte?
Bijna alle zappers op de markt maken gebruik van een spanning, die of vast is of ingesteld kan worden in Volt. Gedurende de behandeling en afhankelijk van de gebruikte frequenties kan de huidweerstand echter flink variëren en kan de gekozen spanning lang niet altijd stabiel gehouden worden. De stroomsterkte kan daardoor ook sterk variëren, waardoor bij bepaalde frequenties er nauwelijks nog een meetbare stroom vloeit. De Diamond Shield zappers zijn daarom uitgerust met een constante stroomsterkte instelling waarbij de spanning automatisch wordt aangepast om de gewenste stroomsterkte te handhaven. 

- wat betekent "microstroom"
De uitspraak "bigger is better" gaat lang niet altijd op. In de biologie is het vaak zo dat juist een kleine beïnvloeding een groter effect heeft. De meeste zappers kunnen geen lagere spanning afgeven dan 1 Volt, de unieke Diamond Shield Zappers zijn in staat om al met zere lage spanningen vanaf 0,1 Volt te werken, waardoor er slechts zeer kleine stroompjes gegenereerd kunnen worden. Dit noemen we "microstroom". 

- wat betekent "wobbel-functie"
Met deze functie worden tussen twee ingestelde frequenties ook alle tussenliggende frequenties behandeld. Hiermee wordt de kans verkleind dat niet precies de juiste frequentie is gekozen. 


- wat betekent de impuls-ontlading technologie?
Wanneer u gebruik maakt van een zapper, dan wordt er een impuls gegeven aan het lichaam. Daarnaast staan we ook bloot aan statische lading en elektrische lading van velden om ons heen. Omdat we niet meer met onze blote voeten contact hebben met de aarde kunnen ladingen zich ophopen in het lichaam. Het is van belang deze te ontladen door aarding. Daarom zijn alle Diamond Shield zappers voorzien van een aardingskabel en impuls-ontlading technologie.- wat betekent de "modulatie-functie"?
Met deze functie wordt de gekozen behandelfrequentie verveelvoudigd waardoor de werking dieper wordt.

- is er een gebruiksaanwijzing?
Alle zappers worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing en kennen een eenvoudige bediening en goede afleesbaarheid door het heldere beeldscherm. In de nabije toekomst zullen we ook boeken gaan leveren met aanvullende informatie van Alan Baklayan.

- wat is frequentie therapie?
Alles is energie en heeft een eigen frequentie. Dit is ook van toepassing op alle processen en onderdelen van het menselijk lichaam en ziekteverwekkers. Door de juiste frequenties te gebruiken kan het lichaam worden ondersteund en ziekteverwekkers aangepakt. Dit is ook het principe bij bioresonantie en de "harmonische frequentietoepassing" met de vermaarde Trikombin.

- welke elektroden zijn leverbaar?
De Diamond Shield Zappers worden standaard geleverd met twee roestvrijstalen manchetelektroden en twee plakelektroden voor het TENS pijnprogramma. Daarnaast zijn roestvrijstalen handelektroden leverbaar en wordt bij de Crystal zapper een elektroden gordel geleverd die alleen voor het Crystal programma bedoeld is.

- wie kan de Zapper gebruiken?
Bijna iedereen kan gebruik maken van de Zapper, want de stroompjes zijn zwak. Wij raden gebruik af tijdens zwangerschap en gebruik bij een pace-maker.

- welke behandelprogramma's zijn standaard aanwezig in de Diamond Shield Zappers?
Zie hiervoor het overzicht standaard behandelprogramma's

- welke chipkaarten zijn leverbaar voor de Diamond Shield Zappers?
Zie hiervoor het overzicht bij chipkaarten. We zullen z.s.m. de inhoudelijke informatie bij de chipkaarten uitbreiden. Uitgebreide informatie over de Mannayan chipkaarten en hun toepassing vindt u in het e-book Sanftes Therapieren mit Biofrequenzen