Trikomzap maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Standaard behandelprogramma's

Elke Diamond Shield Zapper beschikt standaard over 15 behandelprogramma's. Deze zijn geschikt voor algehele ondersteuning en een aantal programma's zijn voor specifieke, veelvoorkomende aandoeningen zoals griep en Lyme.

1. Diamond Shield
Het preventief beschermende schild van uw gezondheid en daarmee het belangrijkste geïntegreerde programma. Het balanceert de energie in het meridiaansysteem met 24 frequenties en wordt daarom aangeraden regelmatig te gebruiken en/of voor het gebruik van specifieke chipkaarten. Behandelduur 6.03 minuten.

2. Feel Good
Dit programma is bedoeld om het welbevinden te verbeteren. Zeer geschikt om beter in slaap te komen en goed door te slapen. Behandelduur 14 minuten.

3. Relax (ontspanning)
Programma om u helemaal te ontspannen, zeker aan te raden in stressvolle periodes. Ook geschikt voor slapeloosheid wanneer het Feel Good programma niet afdoende werkt. Blijf in dat geval na afloop nog 50 minuten geaard. Behandelduur 8.22 minuten.

4. GS, Golden Stream
Dit programma is de voorloper van het Diamond Shield programma en is gebaseerd op de frequenties van de begin- en eindpunten van de 12 hoofdmeridianen. Behandelduur 6.03 minuten.

5. FL-M (griep)
Het standaardprogramma voor influenza infecties. Dit kan 4-5 keer achter elkaar worden toegepast. Behandelduur 8.30 minuten.

6. Co-m (verkoudheid)
Programma voor acute verkoudheid en klachten in sinussen en oren. Kan meerdere keren per dag gebruikt worden. Advies om na behandeling nog geaard te blijven. Behandelduur 8.00 minuten.

7. Ba-m (rugprogramma)
Speciaal voor spanning en pijn in de rug. Kan gebruikt worden naar behoefte. Behandelduur 8.00 minuten.

8. Pa-M (pijn)
Programma voor behandeling van pijn conform Dr. Rife. Er kan gericht lokaal behandeld worden met plakelektroden. Behandelduur 13 minuten.

9. Bo-M (Borreliose / Lyme)
Programma voor Borreliose infecties, oftewel Lyme. Advies is om dit programma dagelijks te gebruiken en de intensiteit (spanning) hierbij telkens wat te verhogen tot de tinteling voelbaar is. Ga bij een averechts behandelreactie een stap terug. Behandelduur 39 minuten.

10. Bk  3.92Hz
Het programma volgens Dr. Beck voor bloedzuivering.

11. 7-20-7-20-7
Het klassieke Clark-zapper programma, waarbij 3 maal 7 minuten wordt behandeld met 33,3 kHz voor een breedbandwerking en twee maal 20 minuten pauze. Behandelduur 61 minuten. 

12. Const. Zap
Een eveneens Clark programma waarbij er zonder pauze met 33,3 kHz behandeld wordt. Behandelduur 60 minuten.

13. Zappicator
Programma bedoeld voor het energetiseren van levensmiddelen. Hiervoor is de extra zappicator leverbaar.
Behandelfrequentie 1 kHz en behandelduur 30 minuten. 

14. Plate
Programma voor plate-zapping. Hiervoor is de extra metaalplaat leverbaar.
Behandelfrequentie 29 Hz en behandelduur 30 minuten.

15. EMS / (spierstimulatie)
Programma voor zachte elektrische spierstimulatie geschikt bij pijnbestrijding. Behandelduur 40 minuten.

Voor veelvoorkomende andere toepassingen zijn voorgeprogrammeerde chipkaarten leverbaar.
Voor uitgebreide informatie over de chipkaarten en hun toepassing kunt u hier het Duitse e-book Sanftes Therapieren mit Biofrequenzen downloaden.