Trikomzap maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Wat is een zapper?

Een "Zapper" is een praktisch en compact apparaat (14 x 8,5 x 3 cm) welke een zwakke elektrische stroom in specifieke frequenties door het lichaam stuurt. Indien de juiste frequentie wordt gebruikt is een zapper in staat om vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen te doden. Daarnaast is het mogelijk om orgaansystemen en het meridiaansysteem te ondersteunen, waardoor vele ziektebeelden en aandoeningen kunnen worden behandeld. Hoe groter het frequentiebereik en de regelbare spanning of stroomsterkte, hoe groter de behandelmogelijkheden! Een topkwaliteit zapper hoeft niet duurder te zijn dan 399,= tot 549,= euro!

Een zapper is daarmee toegankelijk voor iedereen, makkelijk mee te nemen en bijna op elk moment te gebruiken!

Het basisprincipe van de Zapper is frequentietherapie, een methode die Dr. Royal Raymond Rife al in de jaren '30 van de vorige eeuw heeft ontwikkeld. Deze methode gaat ervan uit dat elke ziekteverwekker te behandelen is met zijn eigen frequenties- de resonantie frequentie. Hiermee verzwak je deze zodanig dat hij door het immuunsysteem onschadelijk gemaakt kan worden. Rife noemde dit de MOR, "Mortal Oscillatory Rate". Hij was hiermee ook zeer succesvol in de behandeling van kanker.

Met onze Diamond Shield Zappers - de meest geavanceerde Zappers op de markt - worden deze frequenties aan het lichaam toegevoerd middels een zwakke elektrische stroom met polsbandjes, handelektroden of plakelektroden.

Sinds de ontdekking van vorige eeuw zijn inmiddels de frequenties van bijna alle ziekteverwekkers en ondersteunende frequenties voor orgaansystemen, het meridiaansysteem en immuunsysteem in kaart gebracht, o.a. door Dr. Hulda Clark, Dr. Beck en Alan Baklayan, de ontwikkelaar van de Diamond Shield Zappers. Deze zijn beschikbaar met de 15 standaard behandelprogramma's die aanwezig zijn in alle Zappers en meer dan 120 aanvullende chipkaarten die in de Zappers geklikt kunnen worden.

De Diamond Shield Zappers zijn hierdoor uitgegroeid tot het meest effectieve thuis behandelsysteem voor de consument.