Trikomzap maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Gebruikerservaringen

Te snel werkende schildklier
Ik had een ontstoken schildklier en deze werkte te snel, met alle gevolgen van dien. Ik heb 10-15x het Schi-Üb programma gebruikt, aanvankelijk dagelijks, daarna om de 3 dagen. Daarna waren mijn klachten verdwenen. 

Eric

Blaasontsteking
Begin maart 2021 heb ik een Diamond Shield Zapper aangeschaft.
Al meer dan 10 jaar had ik elke maand een blaasontsteking, waardoor ik altijd maar aan de antibiotica zat. De uroloog werd er net zo wanhopig van als ik zelf.
Toen hoorde ik van de Trikomzap en dacht dat ik dat dan maar moest gaan proberen.
Ongelofelijk! Al drie maanden, vanaf dat ik ermee begon, geen blaasontsteking meer gehad! Wat ben ik er blij mee! Echt super!

Hanneke

Lyme, lintworm
In 2019 kreeg ik heel vervelende klachten. Weinig energie meer, en ik voelde me heel naar. Ook klachten rond mijn hart. Naar verschillende therapeuten geweest, maar zij konden niet de vinger op mijn klachten leggen. Een volgende therapeut stelde de ziekte van Lyme vast, en zij werkte ook met de Zapper. Ik heb toen zelf de Diamond Shield Zapper aangeschaft, en het programma Borrelia C 12 een maand gedraaid. Groot was mijn opluchting , dat na een maand de Lyme was verdwenen.

Mijn herstel verliep echter traag. Na een aantal maanden weer mijn therapeut geraadpleegd. Zij stelde een Lintworm vast in mijn darmen, vermoedelijk veroorzaakt door het eten van rauwkost in een restaurant. Wederom gebruikte ik de Zapper met het programma Lintwormen C09, en ook nu was ik na 30 dagen de parasiet in mijn darmen kwijt. Daarna kon mijn herstel echt beginnen.

Heel erg blij met de aanschaf van de Zapper!

Foekje

Brede toepassing
Ik gebruik enkele programma’s en wel wisselend, welke ik op dat moment nodig heb. Standaard het reinigings-programma, deze bevalt mij heel goed in de wintertijd. Daarnaast dus afwisselende programma’s welke in de Diamond Zapper aanwezig zijn. Ik vind het een gebruiksvriendelijke Zapper en ben er zeer tevreden over. Begonnen met de Hulda Clark Zapper maar al snel overgegaan naar de Diamond Shield Zapper vanwege de enorme uitbreidingsmogelijkheden. Inmiddels heb ik 18 losse kaartjes dus al een uitgebreide collectie.

Martha

Toepassing voor het hele gezin
Onze ervaring is goed we gebruiken de zapper voor de meeste ziekte gevallen zoals COPD, prostaatkanker.

De volgende chips hebben wij: Chipcard Biblo, Can, Dtx, Eg, FvE, Im, Impar, Imvir, Lever, Longen, Nieren, Prostaat, Rheuma, BP, Entz. Hierbij gebruiken we Colidal Silver en Schussler- Celzouten.

Marcel

Blaasontsteking, Corona
Wij hebben een paar maanden geleden de Diamant Shield Zapper aangeschaft en zijn er erg tevreden over. De zapper is o.a. ingezet bij een ernstige  blaasontsteking. De persoon met de blaasontsteking wilde geen antibiotica gebruiken en heeft de zapper gebruikt met het chipkaartje voor blaasontsteking (cystitus)  C10-m. Na enkele dagen ging het beter en is de ontsteking zonder antibiotica geheel verdwenen.

Een ander voorbeeld is dat we Zapper hebben ingezet bij Corona patiënten en dat deze patiënten vrij snel genezen waren en dat er geen blijvende schade is ontstaan. We hebben de Zapper gebruikt met de 2 aanbevolen chipcards voor weerstand en de CV chipkaart.

Jaap

Allergie en stress
Mijn moeder had plotseling een allergische reactie, het is niet duidelijk waarom. Ze had overal jeuk en rode uitslag, ook in haar gezicht.  Ze heeft vier dagen achter elkaar de Chipkaart van de allergische reacties gebruikt en ook voorafgaand een aantal keer het programma van de 'diamond shield'. 
de klachten waren na de eerste keer al beduidend minder en na vier keer helemaal weg. 

Mijn dochter kon door spanning van school niet goed slapen en ontspannen. Ze heeft een aantal keer (verschillende dagen) de programma's 'feel good' en 'relax' gebruikt als ze uit school kwam of in de avond, voor het slapen gaan
Resultaat: ze voelde zich heerlijk ontspannen en viel lekker in slaap!

Wendy

Lusteloosheid
Ik had vaak geen zin om dingen te doen. De leuke dingen en de verplichte. Na een aantal dagen de MOOD chipkaart gebruikt te hebben, begon dat te veranderen. Ik kreeg echt zin om van alles te gaan doen. Mijn hobby's en mijn huishouden. Na 2 weken merkte ik wel dat ik een pauze moest inlassen, omdat ik mezelf voorbij ging lopen. Maar telkens als ik geen zin meer heb om iets te doen, moe ben, me wat somber voel enz., dan weet ik dat ik deze chipkaart eerst maar weer eens moet gaan gebruiken. 

Sophia